Fransk gastronomi med François

Fransk terroir-kjøkken forbedret med eksotiske smaker som Yuzu og Timut-pepper.
Automatisk oversatt
Kokk i Lyon
Arrangeres der du bor

Sesongens ballademeny

1 184 kr NOK 1 184 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i fem trinn Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake. Aperitiffer/forretter Første inngang Herr Murgats ørrettartar med sitrongress / hjulkrone / ristet surdeigsbrød Andre inngang Ardèche svinekjøtt pluma / grønn karrikrydderi / granateppelreduksjon Oppvask Brekke/ hummersuppe / kandisert purreløk Dessert Grand Cru «Nativo» sjokolademousse/hjemmelaget vaniljeis Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Meny for å vekke sansene

1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i seks trinn Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake. Aperitiffer/forretter Første etasje Kamskjellcarpaccio / grønnsakssylteagurker Første kurs Perfekt egg med sopp/potetmousse/hjemmelaget chips Andre kurs Snørfisk / redusert fiskebuljong / små grønnsaker Ost Tre gårdsoster/honning fra min produksjon. Dessert "Etrez" cottage cheese sky / sesongens fruktmiks / hjemmelaget granola Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Gastronomisk meny

2 012 kr NOK 2 012 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i syv trinn Brød er inkludert, og servise kan tas med om nødvendig. Aperitiffer/forretter Første inngang Carpaccio av snørefanget havabbor Andre inngang Biffilet tataki Første kurs Kamskjell / hvit smørsaus / grønnsaker Andre kurs Kalvefilet / toppmursopp / potetmillefeuille Fromage brillat savarin med trøffel Dessert Sitrusfruktnage med myntesmak / appelsingranita Madeleines og financiers

Servitør

2 958 kr NOK 2 958 kr NOK per gruppe
Butlerservice for en komplett gourmetrestaurantopplevelse hjemme.
Du kan sende en melding til François for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Utdannet hos Paul Bocuse, jobbet i stjernerestauranter over hele Europa.
Tilberedt for presidenter og stjerner
Jobbet på Georges V og Michel Rostang, og mestret raffinert fransk mat.
Utdannet ved Paul Bocuse-skolen
Lærte å lage mat ved Paul Bocuse Institute, og har raffinert ferdighetene på stjernekjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Lyon og Annecy. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: 69007, Lyon, Frankrike

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

François er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
2 958 kr NOK Fra 2 958 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Fransk gastronomi med François

Fransk terroir-kjøkken forbedret med eksotiske smaker som Yuzu og Timut-pepper.
Automatisk oversatt
Kokk i Lyon
Arrangeres der du bor
2 958 kr NOK Fra 2 958 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering

Sesongens ballademeny

1 184 kr NOK 1 184 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i fem trinn Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake. Aperitiffer/forretter Første inngang Herr Murgats ørrettartar med sitrongress / hjulkrone / ristet surdeigsbrød Andre inngang Ardèche svinekjøtt pluma / grønn karrikrydderi / granateppelreduksjon Oppvask Brekke/ hummersuppe / kandisert purreløk Dessert Grand Cru «Nativo» sjokolademousse/hjemmelaget vaniljeis Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Meny for å vekke sansene

1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i seks trinn Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake. Aperitiffer/forretter Første etasje Kamskjellcarpaccio / grønnsakssylteagurker Første kurs Perfekt egg med sopp/potetmousse/hjemmelaget chips Andre kurs Snørfisk / redusert fiskebuljong / små grønnsaker Ost Tre gårdsoster/honning fra min produksjon. Dessert "Etrez" cottage cheese sky / sesongens fruktmiks / hjemmelaget granola Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Gastronomisk meny

2 012 kr NOK 2 012 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i syv trinn Brød er inkludert, og servise kan tas med om nødvendig. Aperitiffer/forretter Første inngang Carpaccio av snørefanget havabbor Andre inngang Biffilet tataki Første kurs Kamskjell / hvit smørsaus / grønnsaker Andre kurs Kalvefilet / toppmursopp / potetmillefeuille Fromage brillat savarin med trøffel Dessert Sitrusfruktnage med myntesmak / appelsingranita Madeleines og financiers

Servitør

2 958 kr NOK 2 958 kr NOK per gruppe
Butlerservice for en komplett gourmetrestaurantopplevelse hjemme.
Du kan sende en melding til François for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Utdannet hos Paul Bocuse, jobbet i stjernerestauranter over hele Europa.
Tilberedt for presidenter og stjerner
Jobbet på Georges V og Michel Rostang, og mestret raffinert fransk mat.
Utdannet ved Paul Bocuse-skolen
Lærte å lage mat ved Paul Bocuse Institute, og har raffinert ferdighetene på stjernekjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Lyon og Annecy. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: 69007, Lyon, Frankrike

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

François er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?