Fransk gastronomi med François
Fransk terroir-kjøkken forbedret med eksotiske smaker som Yuzu og Timut-pepper.
Automatisk oversatt
Kokk i Lyon
Arrangeres der du bor
Sesongens ballademeny
1 184 kr NOK 1 184 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i fem trinn
Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake.
Aperitiffer/forretter
Første inngang
Herr Murgats ørrettartar med sitrongress / hjulkrone / ristet surdeigsbrød
Andre inngang
Ardèche svinekjøtt pluma / grønn karrikrydderi / granateppelreduksjon
Oppvask
Brekke/ hummersuppe / kandisert purreløk
Dessert
Grand Cru «Nativo» sjokolademousse/hjemmelaget vaniljeis
Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling
Meny for å vekke sansene
1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i seks trinn
Brød er inkludert, og tallerkener kan tas med tilbake.
Aperitiffer/forretter
Første etasje
Kamskjellcarpaccio / grønnsakssylteagurker
Første kurs
Perfekt egg med sopp/potetmousse/hjemmelaget chips
Andre kurs
Snørfisk / redusert fiskebuljong / små grønnsaker
Ost
Tre gårdsoster/honning fra min produksjon.
Dessert
"Etrez" cottage cheese sky / sesongens fruktmiks / hjemmelaget granola
Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling
Gastronomisk meny
2 012 kr NOK 2 012 kr NOK per gjest
7 098 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmeny i syv trinn
Brød er inkludert, og servise kan tas med om nødvendig.
Aperitiffer/forretter
Første inngang
Carpaccio av snørefanget havabbor
Andre inngang
Biffilet tataki
Første kurs
Kamskjell / hvit smørsaus / grønnsaker
Andre kurs
Kalvefilet / toppmursopp / potetmillefeuille
Fromage
brillat savarin med trøffel
Dessert
Sitrusfruktnage med myntesmak / appelsingranita
Madeleines og financiers
Servitør
2 958 kr NOK 2 958 kr NOK per gruppe
Butlerservice for en komplett gourmetrestaurantopplevelse hjemme.
Du kan sende en melding til François for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
Utdannet hos Paul Bocuse, jobbet i stjernerestauranter over hele Europa.
Tilberedt for presidenter og stjerner
Jobbet på Georges V og Michel Rostang, og mestret raffinert fransk mat.
Utdannet ved Paul Bocuse-skolen
Lærte å lage mat ved Paul Bocuse Institute, og har raffinert ferdighetene på stjernekjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Lyon og Annecy. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
69007, Lyon, Frankrike
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
François er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
2 958 kr NOK Fra 2 958 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





