Tapasfusion av Eva og Telmo

Fra spanske omeletter til hainanesisk kylling, vi bruker markedsfriske råvarer til tapasene våre.
Automatisk oversatt
Kokk i Bayonne
Arrangeres der du bor

Regional blanding

852 kr NOK 852 kr NOK per gjest
Dette tilbudet er en oppslukende reise med sesongens ingredienser og innovative teknikker.

Sesongbasert smaking

947 kr NOK 947 kr NOK per gjest
Nyt et raffinert utvalg av tradisjonelle og moderne smaker.

Smakens utvikling

1 089 kr NOK 1 089 kr NOK per gjest
Prøv denne dynamiske menyen som viser utviklingen av smaker gjennom lokale og fusjonsretter.

Dessertperson

1 124 kr NOK 1 124 kr NOK per gjest
En praktisk konditorverksted som lærer grunnleggende teknikker i søt og salt baking, toppet med en koselig smaking økt – som en hjemmelaget goûter hvor vi deler det vi har laget. Pitabrød, tomatpai, marengs (pavlova eller makroner) og mye mer!
Du kan sende en melding til Ewa for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Kjøkkenet vårt beskriver moderne teknikker med et nostalgisk preg av bestemors matlaging.
Medledet bistronomisk restaurant
Vi har vært med på Voyages i Biarritz og reist over hele Frankrike, Island og Karibien.
Kokker med restaurantbakgrunn
Vi har fått opplæring på globale kjøkken og forbedret ferdighetene med et fransk CAP cuisine-diplom.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bayonne. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ewa er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
852 kr NOK Fra 852 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Tapasfusion av Eva og Telmo

Fra spanske omeletter til hainanesisk kylling, vi bruker markedsfriske råvarer til tapasene våre.
Automatisk oversatt
Kokk i Bayonne
Arrangeres der du bor
852 kr NOK Fra 852 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Regional blanding

852 kr NOK 852 kr NOK per gjest
Dette tilbudet er en oppslukende reise med sesongens ingredienser og innovative teknikker.

Sesongbasert smaking

947 kr NOK 947 kr NOK per gjest
Nyt et raffinert utvalg av tradisjonelle og moderne smaker.

Smakens utvikling

1 089 kr NOK 1 089 kr NOK per gjest
Prøv denne dynamiske menyen som viser utviklingen av smaker gjennom lokale og fusjonsretter.

Dessertperson

1 124 kr NOK 1 124 kr NOK per gjest
En praktisk konditorverksted som lærer grunnleggende teknikker i søt og salt baking, toppet med en koselig smaking økt – som en hjemmelaget goûter hvor vi deler det vi har laget. Pitabrød, tomatpai, marengs (pavlova eller makroner) og mye mer!
Du kan sende en melding til Ewa for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Kjøkkenet vårt beskriver moderne teknikker med et nostalgisk preg av bestemors matlaging.
Medledet bistronomisk restaurant
Vi har vært med på Voyages i Biarritz og reist over hele Frankrike, Island og Karibien.
Kokker med restaurantbakgrunn
Vi har fått opplæring på globale kjøkken og forbedret ferdighetene med et fransk CAP cuisine-diplom.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bayonne. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ewa er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?