Autentisk fransk mat av Eglantine

Autentisk fransk mat av Eglantine

Jeg er en kokk som spesialiserer seg på fersk og sesongbasert fransk mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Boulogne-Billancourt
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Eglantine for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
8 års erfaring
Jeg er kokk med spesialisering på frisk og sesongbasert fransk mat, med en preferanse for økologisk.
Høydepunkt i karrieren
Jeg jobbet med kulinarisk publisering for Alain Ducasse før jeg begynte karrieren min på kjøkkenet.
Utdanning og kurs
Jeg finpusset ferdighetene mine på Le Desnoyez i Paris og fikk ET Cuisine-diplom.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Boulogne-Billancourt, Paris, Courbevoie, Versailles og andre steder. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Eglantine er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 1 065 kr NOK per gjest
4 734 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?
Autentisk fransk mat av Eglantine

Autentisk fransk mat av Eglantine

Jeg er en kokk som spesialiserer seg på fersk og sesongbasert fransk mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Boulogne-Billancourt
Arrangeres der du bor
Fra 1 065 kr NOK per gjest
4 734 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Du kan sende en melding til Eglantine for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
8 års erfaring
Jeg er kokk med spesialisering på frisk og sesongbasert fransk mat, med en preferanse for økologisk.
Høydepunkt i karrieren
Jeg jobbet med kulinarisk publisering for Alain Ducasse før jeg begynte karrieren min på kjøkkenet.
Utdanning og kurs
Jeg finpusset ferdighetene mine på Le Desnoyez i Paris og fikk ET Cuisine-diplom.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Boulogne-Billancourt, Paris, Courbevoie, Versailles og andre steder. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Eglantine er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?