
Sushi-making av Kazuki
Jeg underviser i tradisjonelle sushi-teknikker som nigiri, slagskip og håndrull.
Automatisk oversatt
Kokk i Shinjuku City
Arrangeres i/på Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Du kan sende en melding til Kazuki for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Åtte års erfaring
Jeg startet på en sushirestaurant for 25 år siden og har undervist over 6 000 studenter.
Lærte 6 000 studenter
Jeg har tatt imot og lært sushi-produksjon til tusenvis av studenter de siste åtte årene.
Lærte fra mange års trening
Jeg ble opplært i tradisjonelle metoder på en restaurant som er over 100 år gammel.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
4.94, 1 841 anmeldelser
0 av 0 vises
Hit skal du
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Tokyo prefektur 160-0007
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 7, kan delta, opptil 6 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?