Portugisisk middag med en vri Mat, vin, kultur

Smak på tradisjon med en vri Hjemmelaget. Passer for veganere, vegetarianere og glutenfrie.
Automatisk oversatt
Lisboa, Prøvesmaking

Høydepunkter ved utleiestedet

Her møtes vi

Du kan også komme til meg: 1150-021, Lisboa, Portugal

Om meg

Vert
Hallo, Jeg heter Mateus, og hjertet mitt tilhører Lisboa, til tross for at jeg er født i Brasil. Jeg kom til Portugal i 2016, og det er her jeg oppdaget min virkelige lidenskap – å lage fantastiske måltider på kjøkkenet! Jeg har fulgt drømmen min i mer enn 7 år. Jeg gjorde kurset mitt i Kitchen Management og Produksjon i en av de mest prestisjefylte gastronomiske og turistskoler i Portugal – Escola de Hotelaria. Etter å alltid ha ønsket å perfeksjonere matlagingsferdighetene mine, og ivrig etter å lære mer, gjorde jeg nylig Le Cordon Bleu Paris, Verace Pizza Napolinata i Napoles og Le Cordon Bleu Brasil. Jeg er lidenskapelig opptatt av å utforske det tradisjonelle samt det moderne og sofistikerte kjøkkenet, noe som gir mitt spesielle preg til alt jeg gjør. Jeg vil at hver gjest skal føle seg velkommen og forelske seg like mye i god hjemmelaget kvalitetsmat som meg selv.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

4.98, 570 anmeldelser

0 av 0 vises

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 12, kan delta.

Aktivitetsnivå

Aktivitetsnivået på denne opplevelsen er moderat, og ferdighetsnivået som kreves, er nybegynner.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Mateus er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne opplevelsen.
Prøvesmaking er kvalitetskontrollerte
Prøvesmaking ledes av sommelierer, kokker og andre eksperter og viser hva som gjør byen unik. Les mer
Har du sett et problem?
Fra 470 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Her møtes vi

Du kan også komme til meg: 1150-021, Lisboa, Portugal

Om meg

Vert
Hallo, Jeg heter Mateus, og hjertet mitt tilhører Lisboa, til tross for at jeg er født i Brasil. Jeg kom til Portugal i 2016, og det er her jeg oppdaget min virkelige lidenskap – å lage fantastiske måltider på kjøkkenet! Jeg har fulgt drømmen min i mer enn 7 år. Jeg gjorde kurset mitt i Kitchen Management og Produksjon i en av de mest prestisjefylte gastronomiske og turistskoler i Portugal – Escola de Hotelaria. Etter å alltid ha ønsket å perfeksjonere matlagingsferdighetene mine, og ivrig etter å lære mer, gjorde jeg nylig Le Cordon Bleu Paris, Verace Pizza Napolinata i Napoles og Le Cordon Bleu Brasil. Jeg er lidenskapelig opptatt av å utforske det tradisjonelle samt det moderne og sofistikerte kjøkkenet, noe som gir mitt spesielle preg til alt jeg gjør. Jeg vil at hver gjest skal føle seg velkommen og forelske seg like mye i god hjemmelaget kvalitetsmat som meg selv.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Portugisisk middag med en vri Mat, vin, kultur

Smak på tradisjon med en vri Hjemmelaget. Passer for veganere, vegetarianere og glutenfrie.
Automatisk oversatt
Lisboa, Prøvesmaking

Høydepunkter ved utleiestedet

Fra 470 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

4.98, 570 anmeldelser

0 av 0 vises

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 12, kan delta.

Aktivitetsnivå

Aktivitetsnivået på denne opplevelsen er moderat, og ferdighetsnivået som kreves, er nybegynner.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Mateus er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne opplevelsen.
Prøvesmaking er kvalitetskontrollerte
Prøvesmaking ledes av sommelierer, kokker og andre eksperter og viser hva som gjør byen unik. Les mer
Har du sett et problem?