
Wagyu-smakingskurs av Tei
Jeg tilbyr et kulinarisk eventyr gjennom japansk mat, med fokus på kjent Wagyu-kjøtt.
Automatisk oversatt
Kokk i Sumida City
Arrangeres i/på emc
Du kan sende en melding til Tei for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Seks års erfaring
Jeg spesialiserer meg på å tilberede en rekke kutt av Wagyu-kjøtt.
Respekter håndverket mitt
Jeg bruker autentiske japanske metoder og fremhever Wagyus rike, kunstneriske smak.
Lærte av tradisjonen
Familien min har laget og tilberedt kjøtt i tre generasjoner.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
4.98, 1 243 anmeldelser
0 av 0 vises
Hit skal du
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Tokyo prefektur 131-0045
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 10, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Hovedsakelig flat eller jevn grunn, Det er tilgang til et stille fristed
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?