Hopp til innhold
Südpfalz-Schönes Zimmer für Dich/Euch :)
Verten er Corina
Corina Brukerprofil
4 gjester
1 soverom
2 senger
1 bad
4 gjester
1 soverom
2 senger
1 bad

Trykk på "pil ned"-tasten for å samhandle med kalenderen og velg en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten forl å få hurtigtastene til å endre datoer.

Sjekk inn

Trykk på "pil ned"-tasten for å samhandle med kalenderen og velg en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten forl å få hurtigtastene til å endre datoer.

Sjekk ut
Du vil ikke bli belastet ennå

Tilgang for gjester

Ihr Zimmer ist abschließbar. Gemeinschaftsbad. Möglichkeit zum Entspannen im Garten.
Eine Kaffeemaschine, ein Mikrowellenherd und Kühlschrank
stehen zur Verfügung. Die Zimmerbelegung ist fuer höchstens 2 Personen ausgelegt.
Sollten Sie mit dem Fahrrad kommen, steht dies sicher bei uns in der Garage.
Wir freuen uns sie bei uns begrüßen zu dürfen.

Fasiliteter
Gratis parkering på stedet
Kjøkken
Familie-/barnevennlig
Innendørs peis
Husregler
Ikke røyking
Ingen fester eller arrangementer
Kanselleringer

46 anmeldelser

Nøyaktighet
Kommunikasjon
Renslighet
Beliggenhet
Innsjekking
Verdi
Jens Brukerprofil
desember 2017
Sehr sympathische Unterkunft

Antoine Toni Brukerprofil
november 2017
Es war wie immer alles Bestens. Es ist Sauber, gemütlich und Ruhig. Corina ist eine sehr Nette Gastgeberin.Vielen Dank und bis zum nächsten mal.

Ute Brukerprofil
november 2017
Zu 100 % zufrieden,

Robert Brukerprofil
november 2017
Very convenient and a great value. Quite close to Karlsruhe as well.

Alessandro Brukerprofil
november 2017
Great place, a whole floor for me. Very calm city, good host.

Andre Brukerprofil
november 2017
Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Der Kontakt mir Corina ist nett und unkompliziert. Die Wohnung ist zu empfehlen und es war alles wie beschrieben. Die Wohnung ist auch sehr gut für einen längeren Aufenthalt. Wir bzw. mein Sohn haben dort zwei Wochen verbracht.

Kamil Brukerprofil
oktober 2017
It is absolutely cool, the only problem for me was really poor internet connection in 30% of my room and no connection in the rest 70%, therefore i have been on BT otherwise would be without any issue

Hagenbach, TysklandRegistrerte seg mars 2016
Corina Brukerprofil
"Ich fühle mich in der ganzen Welt zuhause, wo es Wolken und Vögel und Menschentränen gibt." (Rosa Luxemburg) I love to meet new people from all around the world.
Svarprosent: 100%
Svartid: innen noen få timer
Kommuniser alltid gjennom AirbnbFor å beskytte betalingen din, overfør aldri penger eller kommuniser utenfor Airbnb-nettsiden eller appen.

Nabolaget

Lignende utleiesteder