Avbryt en turforespørsel

Skal du legge til en ny gjest eller endre datoene for reservasjonen din før den blir bekreftet? Her er et par ting du bør vite.

Finn ut når du kan kansellere

Først må du undersøke statusen på forespørselen. Hvis verten allerede har godtatt den, er den underlagt kanselleringsvilkårene. Hvis den fortsatt er ventende, kan du kansellere uten at du blir belastet for reservasjonen eller tjenestegebyrene.

Slik kansellerer du ventende turforespørsler

Den enkleste måten er å finne samtaletråden med verten i innboksen og velge Trekk tilbake forespørsel. Eller:

1. Gå til Turer og klikk på Vis flere turplaner.
  2. For en reservasjon som har statusen Venter på godkjenning fra vert, kan du klikke på Kanseller reservasjon.
  3. Klikk på Kanseller forespørsel.

Merk: Noen reservasjoner kan medføre ekstra kostnader eller midlertidige reserverte beløp på betalingsmåten. Finn ut mer om når og hvordan du belastes for reservasjoner.