Slik aktiverer du en annonse

Du har laget en flott annonse, og nå er du klar til å publisere den i søkeresultatene og på profilsiden din. Sørg for at vertskontoen er verifisert, og at annonsen din følger grunnreglene.

Slik aktiverer du annonsen din:

1. Klikk på Annonser og velg annonsen du vil redigere.
  2. Under Annonseverktøy klikker du på Stedet ditt.
  3. Klikk på Status.
  4. Klikk på Annonsert og deretter på Annonser stedet ditt.

Når du endrer statusen til annonsert, vises den vanligvis i løpet av 24 timer, men det kan ta opptil 72 timer før oppdateringen vises i søkeresultatene.

Du kan be en Superhost-ambassadør om hjelp til å aktivere en ny annonse, noe som kan bidra til at du får den første bestillingen.

Hvis du ikke er helt klar for henvendelser eller forespørsler, kan du oppdatere annonsestatusen.