Gå til hovedhjelpeinnhold

Hvordan tilbakestiller eller endrer jeg passordet mitt?

Slik tilbakestiller du passordet

Hvis du har glemt passordet ditt eller har problemer med å logge inn på Airbnb-kontoen din, gå til siden for tilbakestilling av passord.

Skriv inn e-postadressen du bruker på Airbnb, og klikk deretter på Send tilbakestillingslenke, så får du tilsendt en lenke for tilbakestilling av passordet ditt.

Slik endrer du passordet

Hvis du husker det nåværende passordet ditt og ønsker å endre det:

1. Gå til Pålogging og sikkerhet på kontoen din.
  2. Under Oppdater, skriv inn ditt gamle og nye passord.
  3. Klikk på Oppdater passord og følg instruksjonene.

Opprettelse av passord hvis du har brukt Facebook til å logge inn

Hvis du opprettet en Airbnb-konto ved å koble til Facebook, ble du ikke pålagt å opprette et passord.

Du kan fortsette å logge inn med Facebook, eller opprette et Airbnb-passord hvis du vil:

1. Logg ut av Airbnb-kontoen din.
  2. Følg trinnene for å tilbakestille passordet ditt.

Når du har opprettet et Airbnb-passord, kan du ikke lenger logge inn med Facebook. Airbnb-kontoen din vil imidlertid fortsatt være koblet til Facebook.