Endre eller tilbakestille passordet

Har du glemt passordet eller har du problemer med å logge inn? Det har vi alle opplevd. Da må du tilbakestille passordet.

Tilbakestill passordet ditt

1. Gå til siden Tilbakestilling av passord.
    2. Skriv inn e-postadressen du bruker på Airbnb.
    3. Klikk på Send tilbakestillingslenke.

Du får tilsendt en e-post med en lenke til å tilbakestille passordet.

Hvis du har bedt om en tilbakestillingslenke mer enn én gang, må du sørge for å bruke den riktige e-postadressen. Det kan hende du også må deaktivere e-posttjenestens forhåndsvisning av lenker (f.eks.: Outlook) eller funksjon for skanning av e-poster, fordi disse funksjonene kan føre til at lenken utløper før du åpner den.

Endre passordet ditt

Hvis du husker det nåværende passordet ditt og vil endre det, gjør du følgende:

1. Gå til Konto > Pålogging og sikkerhet.
    2. Ved siden av Passord klikker du på Oppdater.
    3. Skriv inn det nåværende passordet ditt.
    4. Skriv inn og bekreft det nye passordet.
    5. Klikk på Oppdater passord.

Opprett et passord for å logge inn direkte

Hvis du opprettet Airbnb-konto ved å koble til Facebook, Google, Apple eller ved hjelp av telefonnummeret ditt, trengte du ikke å opprette et passord. Men du har også muligheten til å logge inn direkte ved å opprette et passord. Slik gjør du det:

1. Logg ut av Airbnb-kontoen din.
    2. Følg trinnene ovenfor for å tilbakestille passordet ditt.