Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Vert

Legge til rengjøringsgebyr

Rengjøringsgebyret er et av flere gebyrer som kan gjelde for reservasjoner (bortsett fra utleiesteder i Kina). Det hjelper verter med å holde utleiestedene i god stand, og det er viktig for en effektiv prisettingsstrategi. Rengjøringsgebyret returneres ikke til gjester etter at en tur er fullført.

Her kan du finne det

• I en nettleser på datamaskin: Klikk eller trykk på den totale prisen per natt i søkeresultatene.
  • I en nettleser på datamaskin eller mobil og i app: Gå til Prisopplysninger når du reserverer et utleiested med øyeblikkelig bestilling eller sender en turforespørsel.

Legge til eller redigere rengjøringsgebyr

1. Gå til Kalender.
  2. Klikk på fanen Prissetting i panelet ved siden av Kalender.
  3. Klikk på Prissetting.
  4. Under Ytterligere kostnader klikker du på Gebyrer.
  5. Klikk på Rengjøringsgebyr.

Gebyrer for kortvarige opphold og standard rengjøring fastsettes på bestillingstidspunktet basert på gjestens oppholdslengde. For endrede reservasjoner bør verter verifisere at de riktige rengjøringsgebyrene belastes for de endelige vilkårene for reservasjonen.

Når verten lager et spesialtilbud, må det tas hensyn til rengjøringsgebyret, siden det ikke inkluderes automatisk.