Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Svar på eller bestrid en anmeldelse

Ærlige anmeldelser hjelper verter og gjester med å utvikle seg og finne ut hva som fungerer i fremtiden. Men noen ganger kan du få en anmeldelse du er uenig i. Her er noen alternativer til hva du kan gjøre, hvis det skjer.

Svar på en nylig anmeldelse

Du kan legge ut et offentlig svar på en anmeldelse som noen har skrevet om deg.

1. Gå til Anmeldelser.
  2. Klikk på Anmeldelser om deg.
  3. Gå til anmeldelsen du vil svare på og klikk på Skriv et offentligsvar.

Svaret ditt blir lagt ut umiddelbart, og du kan ikke redigere det etterpå. Ta deg derfor god tid og tenk over hva du vil si.

Bestrid en anmeldelse

Selv om du ikke kan fjerne en anmeldelse, kan du rapportere den hvis du mener den er i strid med retningslinjene for anmeldelser. Du må gjerne svare med mer informasjon eller gi ditt eget syn på saken, så lenge du også følger retningslinjene for anmeldelser.