Se alle reservasjonene dine

Denne artikkelen har blitt oversatt automatisk.

Når ting blir travelt, trenger du kanskje en rask måte å ordne gjennom reservasjonene dine på - bare gå til fanen I I dag for å skanne dine kommende.

Hvis du har ganske mange på vei, er det flott! Klikk eller trykk på Vis alle for å annonsere dem alle og finne det totale antallet. Deretter klikker eller trykker du bare på en bestemt reservasjon for å få mer informasjon.