Legg til en kontaktperson for nødstilfeller

Say you find yourself in an emergency—it’s good for us to have a contact on file to help you out. You can add up to 4 contacts to your account.

Slik legger du til kontaktpersoner for nødstilfeller:

1. Gå til Konto > Personlige opplysninger.
  2. Klikk på Rediger ved siden av Kontaktperson for nødstilfeller.
  3. Klikk på Legg til en ny nødkontakt.
  4. Skriv inn kontaktopplysninger for kontaktpersonen og klikk på Lagre.

Du kan legge til flere kontakter eller fjerne en eksisterende kontakt ved å følge trinnene ovenfor. Bare trykk på Fjern eller Legg til en ny kontaktperson for nødstilfeller.