Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Gjest

Øyeblikkelig bestilling

For utleiesteder med øyeblikkelig bestilling kan du bestille umiddelbart uten å måtte sende en forespørsel til verten, gitt at du har fullført kontoregistreringen.

Det er ingen ekstra gebyrer, og det er spesielt praktisk for turer bestilt i siste liten. Filtrer søket ditt for å kun se annonser med øyeblikkelig bestilling, så er det bare å bestille!

Var denne artikkelen til hjelp?

Relaterte artikler

Få hjelp med reservasjonene, kontoen og mer.
Logg inn eller registrer deg