Oppdatering om COVID-19
    Velg en reservasjon på siden Turer for å se de forskjellige mulighetene for kansellering og refusjon. Vilkårene for formildende omstendigheter gjelder bare for enkelte reservasjoner. Vi gir oppdateringer den 1. og 15. i hver måned.
    Gjester

Hvordan kansellerer jeg reservasjonen min på et sted å bo?

Du kan kansellere en reservasjon når som helst før eller i løpet av turen din.

Slik kansellerer du en reservasjon:

1. Gå til Turer og finn turen du ønsker å kansellere.
    2. Klikk eller trykk på Vis turinformasjon.
    3. Fra oversikten klikker eller trykker du på Vis opplysninger.
    4. Klikk eller trykk på Endre eller kanseller.

Du blir videresendt til en ny side der du kan velge om du ønsker å endre eller kansellere reservasjonen din. Hvis du velger Kanseller, blir du veiledet gjennom kanselleringsprosessen. Her får du vite hvilke alternativer du har og hvor mye du får i refusjon, og du kan se gjennom kanselleringen før du sender den inn.

Slik fungerer det

Hvis du kansellerer, bestemmes refusjonen ut ifra vertens kanselleringsvilkår. Vi viser deg en oversikt over refusjonen før du bekrefter kanselleringen. Airbnb refunderer alle tjenestegebyr i form av en kupong.