Hvordan kansellerer jeg reservasjonen min på et sted å bo?

Slik kansellerer du en reservasjon:

1. Gå til Turer og velg turen du vil kansellere.
    2. Klikk på Vis flere turplaner og deretter på Vis opplysninger.
    3. Klikk på Endre eller kanseller.
    4. Klikk på Kanseller reservasjonen.

Før du kansellerer får du se hvor mye penger du får tilbake, og hvorfor. Alt avhenger av kanselleringsvilkårene til bostedet. Alle tidspunkter oppgis i den lokale tidssonen for utleiestedet.

Hvis du må kansellere på grunn av en nødssituasjon eller uunngåelige omstendigheter, kan du lese mer om hvordan du sender inn et krav på bakgrunn av formildende omstendigheter.