Stjernevurderinger

I tillegg til skriftlige anmeldelser, er stjernevurderinger en rask måte for gjestene å gi deg tilbakemelding på.

Kategorier for stjernevurderinger

Gjester vurderer oppholdene sine basert på følgende kategorier, så ha disse i bakhodet når du forbereder deg på å ta imot neste gjest:

• Samlet opplevelse: Hvordan var oppholdet?
  • Renhold: Oppfylte stedet standardene våre?
  • Nøyaktighet: Var stedet nøyaktig presentert i annonsen med oppdaterte bilder og informasjon?
  • Innsjekking: Var det enkelt?
  • Kommunikasjon: Svarte verten raskt på meldinger?
  • Beliggenhet: Ble gjesten gjort oppmerksom på sikkerhet, transport, severdigheter og spesielle omstendigheter som støy eller annet som kunne påvirke oppholdet?
  • Verdi for pengene: Var det verdt prisen?
  • Fasiliteter: Var alt som ble lovet i annonsen, tilgjengelig og i god stand?

Merk at Samlet opplevelse er en spesifikk kategori der gjester legger til en vurdering, det er ikke et gjennomsnitt av de andre kategoriene.

1. Klikk på I dag og deretter Meny.
  2. Klikk på Innsikt.
  3. Du kan enten klikke på Anmeldelser eller, hvis du har profesjonelle vertsverktøy, gå til Resultater og klikke på Kvalitet.

Les mer om hvordan du kan få bedre vurderinger

Les om andre ting som kan gjøre stedet ditt bedre:

Les mer om hvordan vi jobber for å gjøre anmeldelser og vurderinger mer rettferdige og presise.

Slik sorteres anmeldelser

Anmeldelser sorteres i kronologisk rekkefølge og etter relevans. Sistnevnte kan for eksempel ta hensyn til leserens språk og bostedsland. Les mer om hvordan anmeldelser sorteres.