Hvordan fungerer stjernevurderinger for opphold?

I tillegg til skriftlige anmeldelser kan gjester sende inn en samlet stjernevurdering, og stjernevurdering etter kategori for oppholdet.

Gjester kan vurdere følgende:

• Generell opplevelse. Hvordan var oppholdet totalt sett?
    • Renhold. Syntes gjestene at stedet ditt var rent og ryddig?
    • Nøyaktighet. Hvor nøyaktig fremstilte annonsen stedet? Gjester bør for eksempel kunne finne oppdatert informasjon og bilder i annonsen din.
    • Innsjekking. Hvor smidig var innsjekkingen?
    • Kommunikasjon. Hvor god var kommunikasjonen før og under oppholdet? Gjester legger ofte stor vekt på at verten svarer raskt, pålitelig og jevnlig på meldinger og spørsmål.
    • Beliggenhet. Hva syntes gjestene om nabolaget ditt? Dette kan for eksempel bety at du har nøyaktig beskrevet nærheten og tilgangen til transport, kjøpesentre, bysentrum og lignende, og at du er oppmerksom på spesielle behov, for eksempel med tanke på støy og sikkerhet for familier.
    • Verdi for pengene. Syntes gjesten utleiestedet ditt var verdt pengene?
    • Fasiliteter. Hva syntes gjestene om fasilitetene som var tilgjengelige under oppholdet deres? Gjester er ofte opptatt av at alle annonserte fasiliteter er tilgjengelige, at de fungerer og at de er i god stand.

Her finner du vurderinger

En vert må ha stjernevurderinger fra minst tre gjester før vurderingen vises i annonsen. Antallet stjerner som vises øverst annonsen, er summen av vurderingene som gjester har gitt det aktuelle utleiestedet. Nederst i annonsen står det en samlet bedømmelse for hver enkelt vurderingskategori.

Ytterligere opplysninger til verter

Verter kan se stjernevurderingene sine på siden Resultater under Anmeldelser. Hvis du bruker profesjonelle vertsverktøy, finner du anmeldelser og kvalitetsopplysninger under Kvalitet på siden Resultater.

Innenfor hver kategorikan verter se hvor ofte de får fem stjerner, hvordan gjester vurderer andre verter i nærheten, og i noen tilfeller tips om hvordan utleiestedet kan forbedres.

Gjennomgå hvordan du som vert kan skape komfortable opphold og få gode anmeldelser.

Se tips til hvordan du skaper minneverdige femstjerners opphold, fra interiørdesignere og Superhoster i ressurssenteret.